Правили ли сте някога случаен секс? Прочетете ощеНай-точното определение за този

...
Правили ли сте някога случаен секс? Прочетете ощеНай-точното определение за този
Коментари Харесай

Три предимства и два недостатъка на случайния секс

Правили ли сте в миналото инцидентен секс? 
Прочетете още
Най-точното определение за този тип фамилиарност би било реализиране на полов контакт с някого в доста характерни обстановки. Това се случва да вземем за пример, когато някой има „ другар с привилегии “. 

Също по този начин подобен съкровен акт може да възникне с непознати хора в даден миг, като да вземем за пример на празненство или след дискотека.

Случайният секс постоянно е съществувал. Може би си мислите, че в днешно време се прави повече инцидентен секс от всеки път. Това обаче не е правилно. Всъщност ние живеем във време, в което всички табута по отношение на секса и сексуалността са нарушени. Затова и няма причина хората да крият, че вършат секс и се любуват на сексуалността, без да имат любовна връзка.

Истината е, че даже съществуват двойки, които желаят да вършат инцидентен секс с други хора. Такъв е казусът с тези, които посещават суинг клубове. В тази публикация обаче ще приказваме за тези хора без сътрудник, които реализират инцидентни полови контакти. 

Случайният секс не е нещо неверно, стига да носи задоволство. Той има своите преимущества, само че и дефекти. Искате ли да знаете кои са те? 

Предимства на инцидентния секс
Потиска напрежението
Това е по този начин, тъй като с оргазъм освобождавате окситоцин и ендорфини, които понижават напрежението и усилват възприятието ви за благополучие.

Освен това тези хормони ви оставят с чувство за изключителна релаксация, тъй че сексът не е противопоказен за вашето здраве. Точно противоположното. Много е прелестно и здравословно.
Избягване на задължения
Друго преимущество на инцидентния секс е, че се избягват онези задължения, които би трябвало да се поемат с колегата. Може да се окаже, че в този миг от живота желаете да се срещате с няколко души, да се наслаждавате на сексуалността си и да не се потапяте в никаква връзка. Следователно сексът ви разрешава да се насладите на всичките му преимущества, без да е належащо да сте свързани по отношение на някого.
Нови познания
Трето преимущество на този тип полова връзка е, че преживявате и научавате доста за половата сфера. Можете да откриете какво харесвате, да осъществявате практики, които ви вълнуват и да опитате нови неща, които ви разрешават да изживеете своята половост по изцяло друг метод. Случайният секс може да ви помогне да откриете доста за личната си половост и метода, по който я живеете.

Недостатъци на инцидентния секс

Предимствата на този тип секс са ясни, само че какво да кажем за минусите. Това са рисковите фактори, които могат да трансфорат инцидентния секс в доста отрицателно преживяване.
По-голям риск от заболявания или инфекции
Например правенето на секс без презерватив може да усили риска от заразяване с полово излъчени заболявания или инфекции.
Нежелана бременност
Друг риск от инцидентния секс без съответна отбрана е да предизвикате нежелана бременност. Това е задоволително сериозен проблем, когато сте във връзка, и още по-сериозен, когато се случи на хора, които не са и не възнамеряват да са дружно.

Не забравяйте, че при дамите, които се постанова да взимат незабавно хапче за контрацепция повече от един път, съществува сериозен риск за здравето.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР